01.

Billakkering

Billakkering

Vi har en spesiallakkeringsboks med moderne utstyr for lokallakkering av skader, lakkering av en eller flere deler samtidig, samt komplett lakkering av bilen. Vi skifter ut, demonterer og monterer deler under lakkeringsarbeidet dersom det er behov for det.

For å oppnå best mulig lakkeringsresultat er det helt avgjørende at fargen på den lakkerte delen og bilens opprinnelige farge er nøyaktig sammenfallende. Vi bruker moderne fargevalgsprogrammer og lakk av høy kvalitet for å sikre et plettfritt resultat. Våre erfarne medarbeidere har god kjennskap til lakkens egenskaper og atferd, noe som gjør at de kan garantere at det ikke forekommer fargeforskjeller på den lakkerte delen. Ålesund Billakkering bruker beste metoder og produkter fra anerkjente leverandører, slik sparer vi både tid og ikke minst dine penger ! Vi er stolt av å kunne levere perfekte lakkeringsresultater for hver enkelt av våre kunder.

02.

Smart Repair

Smart Repair

Ved utbedring av mindre skader på bilen din, for eksempel skrammer, småriper og andre småskader, bruker vi teknologien "Smart Repair". Her opparbeider vi kun skadet område, benytter spesielle materieller og spesielle poleringsmetoder for utbedring.

"Smart Repair" er en kostnadseffektiv og tidsbesparende metode for reparering av småskader – helt uten demontering og lakkering av komplette karosserideler. Vi reparerer bilen din når det passer for deg – på en effektiv og profesjonell måte.

03.

Utretting av bulker uten lakkering

Utretting av bulker uten lakkering

I noen tilfeller er det mulig å rette ut bulker uten å foreta lakkering, noe våre dyktige medarbeidere i Ålesund Billakkering har lang erfaring med. Vi bruker spesiell utstyr for fjerning av bulker.

Tidsbesparing på arbeidet er en av metodens hovedfordeler, og på grunn av at man beholder eksisterende lakk blir også kostnader mindre.

04.

Tilleggstjenester

Tilleggstjenester

Bred kunnskap og utstyr egnet for lakkering av forskjellige overflater, gir oss muligheten til å tilby profesjonell lakkering av motorsykler, varebiler, bobiler, båter, møbler, industrivarer eller andre ting.

Vi tilbyr blant annet lakkering av bilferger. Hos oss kan du renovere og beskytte dem mot negative påvirkninger som stammer fra fuktighet, salt og små slag. Dette kan være et alternativ for kjøp av et nytt felgsett, som koster mye mer. Ikke vent! Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig prat og få tilbud!

Kalkulator

* Kalkulatoren regner ut kun estimert pris på arbeidet. Ta kontakt med oss for vurdering av skade og bindende tilbud.

1 Velg biltype

2 Deler som skal lakkeres

3 Totalpris:
0 kr